Úvod » Sezóna 2015 » 2.liga - články o zápasech

12.kolo - FC Šebetov vs FK Rudná 0:3 (0:2)

publikováno 16.08.2015

Extrémně horké počasí nás přivítalo na šebetovské prosívce po dvouměsíční nečinnosti, vyplněné víceméně dohadováním se o konečné podobě kádru, neboť po odpadnuvším M.Kuncovi je nás sotva šest. Obavy o budoucnost rudenského fotbalu se díky příjezdu M.Navrátila a R.Mikolína nakonec aspoň pro první podzimní kolo ukázaly jako liché. Navzdory počasí se od úvodního hvizdu hrál poměrně svižný fotbal, ve kterém se postupem času projevila větší kvalita v naší středové řadě. Výsledkem útočného snažení byl roh L.Bárty, který si zkušeně počkal na pohyb hráčů před sebou z jejichž středu vyplula hlava T.Hlavenky, od níž našel míč neomylně cestu do sítě. Po vstřelené brance to byla z rudenské strany tradiční chvilková koleda a domácí byli blízko brzkému vyrovnání. Šebetovští si ale mířidla seřídili nepřesně a pálili buď mimo tři tyče nebo jejich pokusy přitahoval magnet v rukavicích M.Pokorného. To, co se nepovedlo domácím střelcům, se před koncem poločasu podařilo R.Mikolínovi. Ten obral míč váhajícího obránce a ukázkovými jeslemi brankaři zvýšil na 2:0. Třetí gól ještě mohl přidat S.Pandula, který neohroženě vletěl do mlýnice s domácím gólmanem, ovšem hlavičkoval těsně mimo.

S trpělivou a pozornou obranou jsme vstoupili i do druhé půle, za jejíž dějství jsme toho šebetovským příliš nedovolili. Vyjma jednoho nebezpečného přímého kopu a nebezpečného brejku se domácí ke změně skóre nepřiblížili, ovšem ani naše akce nenesly zvláštní punc nebezpečnosti. Ten se dostavil až na konci zápasu, kdy měl největší možnost M.Navrátil, ale domácí brankář jeho sólo vychytal. To už ale byla jeho labutí píseň, neboť M.Navrátil krásnou akcí nechal zapomenout na svůj předešlý nezdar. S míčem na noze obkroužil celou útočnou polovinu, aby v ten nejlepší okamžik krásnou diagonálou odsoudil do role statistů všechny hráče domácích, za jejichž zády se zjevil T.Hlavenka, který znovu skrze nohy šebetovského brankáře zvýšil na 3:0. Potupená a nasupená domácí jednička pak opustila hřiště a nechala ztracený zápas dochytat jednoho z obránců... Nový brankář si pak ještě stihl připsat aspoň jeden zákrok proti přímému kopu M.Navrátila.

Takticky výborně zvládnuté utkání a s ohledem na už zmíněnou dvouměsiční nečinnost poměrně pohledně utkání, které muselo hrstku přítomných diváků pobavit. Zápas byl řízen domácím vedoucím M.Hradeckým, který podal vynikající výkon a velkou měrou přispěl k poklidnému průběhu utkání.

Góly FK Rudná:

T.Hlavenka 2, R.Mikolín

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - M.Navrátil, R.Mikolín - L.Bárta, J:Zelený, S.Pandula

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz