Úvod » Sezóna 2015 » 2.liga - články o zápasech

17.kolo - FK Rudná vs AC Kozárov 1:3 (1:2)

publikováno 20.09.2015 (aktualizováno 27.09.2015)

Díky ochotě hostů se utkání odehrálo mimořádně v neděli v 10:00. Kozárovským zřejmě trvalo poněkud déle, než se po dlouhé cestě rozkoukali a tak úvodní minuty patřily rudenským. Gólové vyjádření mírné převahy přišlo v 15.minutě, po dokonce trojité šanci. Nejprve vyrazil dělovku T.Hlavenky brankář hostů, aby se vzápětí vytáhl při pumelici J.Stupky. Míč z následného autového vhazování se dostal k M.Ryšavému, jenž odstřelovačskou dvouminutovku zakončil precizní střelou po trajektorii tyč-tyč-síť. Vstřelená branka zapůsobila stejně jako červený hadr na býka lépe na hosty, kteří sice z brejku nejprve pouze zahrozili, aby po chvíli udeřili s o to větší silou. Nejprve využili chaotického rozestavení našeho mužstva k lacinému skórování a vzápětí dokonce ztrhli vedení na svou stranu při nedorozumnění mezi T.Hlavenkou a L.Pandulou. Rychlý obrat mohla zneutralizovat dvojšance M.Stupky a R.Mikolína, přičemž proti druhému jmenovanému předvedl kozárovský brankář doslova dechberoucí zákrok.

Druhá půle byla víceméně kopií první a v jistých pasážích se zvrhla do souboje Rudná vs brankář Kozárova. Hosté sice bránili navýsost zodpovědně, přesto se rudenským několikrát povedlo pěkně překombinovat obranný val. Na jeho konci byl ovšem zřejmě přízrak. Ve výčtu šancí figuruje např. rychlá teč R.Mikolína, který těsně před brankou změnil směr prudké pobídky od L.Bárty, ovšem špička kopačky kozárovského brankáře vychýlila míč na roh. V obrovské šanci se ocitl T.Hlavenka, na něhož zívala opuštěná klec, jenže v poslední chvíli se zjevila noha jednoho z obránců a gólovou střelu vychýlila do tyče. Branková konstrukce zazvonila ještě dvakrát, ale radost z gólu nám nepovolila. Naopak na druhé straně se k míči dostal přes L.Pandulu kozárovský útočník a v tváří tvář M.Pokornému s přehledem dokonal svůj hattrick. Gólová pojistka hostů přišla pět minut před koncem utkání. Definitivní zmar ale přišel o chvíli později, kdy po pěkné akci nastřelil M.Ryšavý břevno.

Můžeme žehrat na smůlu, nicméně Kozárov se představil jako komplexní tým, s vyváženými všemi herními činnostmi. Stejně jako po prvním zápase lze bez pochyb kostatovat, že se jedná o nejlepšího soupeře, se kterým jsme kdy hráli. Hostující gólman navíc předvedl zřejmě nejlepší individuální výkon na tomto postu, kterého jsme byli v našich utkáních svědky. Druhou prohrou v řadě a s ohledem na výsledky ostatních týmů, jsme se bohužel definitivně přihlásili do boje o udržení v soutěži.

Gól FK Rudná:

M.Ryšavý

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - M.Ryšavý, M.Stupka - L.Bárta, R.Mikolín, J.Stupka, L.Zelený

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery